SPEAKERI 2023
Cristina Crăciun, Ipsos Censydiam Institute for Motivational Research, Global Director
Global Director, Ipsos Censydiam Institute for Motivational Research

Cristina
Crăciun

Cristina Crăciun este liderul global al Institutului Censydiam, echipa Ipsos care se dedică înțelegerii profunde a consumatorilor prin investigarea nevoilor fundamentale care ne influențează alegerile.   Cristina ne vizitează din Belgia, sediul Institutului Censydiam, și ne va... împărtăși experiențe și studii de caz globale, acumulate pe parcursul anilor în care și-a derulat activitatea pe 3 continente. Cristina este specializată în analiza piețelor emergente din Europa, America Latina și Africa sub-sahariană, unde a facilitat peste 50 de workshop-uri pentru cele mai mari companii globale din industriile alimentară și a băuturilor.
read more ...
read less ...
Ramona Jurubiță, KPMG România, Country Managing Partner
Country Managing Partner, KPMG România

Ramona
Jurubiță

Ramona Jurubiță, Country Managing Partner KPMG România, coordonează guvernanța și strategia companiei, reprezentând grupul de firme KPMG din România atât pe piața locală, cât și pe plan internațional, fiind și membru în Consiliul director al regiunii Europa Centrală și de Est a... KPMG.   Prin mandatul său, Ramona contribuie nu doar la consolidarea poziției KPMG în România, dar și la conturarea unui mediu socio-economic puternic și sustenabil.  Astfel, Ramona este vice președintele Consiliului de Administrație al Investitorilor Străini, presedintele fundației United Way România, membru în Consiliul de Orientare și Analiză Strategică al Universității București.   În plus, prin experiența multi-dimensională a celor peste 25 de ani în fiscalitate, Ramona participă ca membru activ în cadrul unora din cele mai prestigioase asociații profesionale, atât locale, cât și internaționale (CCF, CECCAR, ANEVAR, ACCA).  Dublu-licențiată, atât în Finanțe, cât și în Drept, beneficiind de mai multe calificări academice de prestigiu și de o puternică marcă personală, Ramona Jurubiță este una dintre cele mai influente femei de afaceri din România.
read more ...
read less ...
Dona Răpciugă, Kaufland Moldova, Director Executiv
Director Executiv, Kaufland Moldova

Dona
Răpciugă

Corectitudinea, respectul, perseverența și performanța sunt calități care o descriu perfect și o ghidează în tot ceea ce este și face astăzi în calitate de femeie, soție, mamă și lider în echipa Kaufland Moldova. Dona Răpciugă crede în puterea exemplului, în sustenabilitate și... implicare. Istoria sa la Kaufland a început în 2011, când a fost angajată în calitate de Process Manager la Kaufland România. A lucrat în această poziție timp de 5 ani, iar în 2016 a devenit Project Director Kaufland Moldova. În 2020, în plină pandemie, când lucrurile oarecum erau incerte, Dona a acceptat o nouă provocare în cariera sa și anume, funcția de Director Executiv Kaufland Moldova. Aceasta a presupus o schimbare semnificativă. S-a mutat cu familia în Republica Moldova, iar această țară i-a devenit în scurt timp casă. Echipa care a format-o este a doua ei familie, alături de care crește și dezvoltă idei minunate pentru Kaufland Moldova.
read more ...
read less ...
Mihaela Hoffman, Coca-Cola HBC România, Coffee & Premium Spirits Business Director
Coffee & Premium Spirits Business Director, Coca-Cola HBC România

Mihaela
Hoffman

Senior Marketing Executive și Commercial Lead cu 15+ ani de experiență în conducerea strategiei corporative și a marketingului operațional, a planificării comerciale și a comerțului cu amănuntul, Mihaela coordonează în prezent divizia de cafea și premium spirits din cadrul Coca-Cola... HBC România, liderul industriei locale de bături. Anterior acceptării provocării de a construi această nouă divizie de business, a deținut rolul de Marketing Manager, fiind responsabilă de dezvoltarea și implementarea strategiei de trade & shopper marketing în România, pentru Coca-Cola HBC. În perioada 2004-2011, Mihaela a coordonat actvitatea de dezvoltare produse și apoi strategia de marketing pentru divizia de Consumer Goods a liderului industriei de beauty și cosmetice L’ Oréal. O fire extrovertită și plină de energie, Mihaela adoră să călătorească, să descopere locuri noi și să cunoască alte culturi.
read more ...
read less ...
Rucsandra Hurezeanu, Ivatherm, Fondator & CEO
Fondator & CEO, Ivatherm

Rucsandra
Hurezeanu

Rucsandra Hurezeanu a fost dintotdeauna pasionată de cosmetice, încă de pe vremea când mama ei își prepara în farmacie propriile creme. Studiază medicina, face un doctorat în boli infecțioase și urmează un program de MBA la ESCP Franța și apoi un EMBA la ASSEBUS România. După o... experiență de 7 ani în industria farmaceutică în marketing și vânzări, în 2005 creează primul brand de dermocosmetice din România - Ivatherm, recomandat de medicii dermatologi și vândut exclusiv în farmacii. Preocupată de faptul că 50% din populație suferă de alergii și piele sensibilă din cauza poluării, stresului și alimentației, în 2005 creează primul brand românesc de dermocosmetice dedicat pielii sensibile – Ivatherm. Descoperă Apa Termală Herculane, care datorită unei mineralizări unice se dovedește a fi calmantă și antiiritantă pentru piele. Combinând cocktailuri de ingrediente active inovatoare și Apa Termala Herculane, împreună cu cercetători chimiști și medici din Franța și din România creează produse eficiente și sigure ce tratează acneea, rozaceea, atopia sau pielea sensibilă. Ivatherm este astăzi în primii 5 jucători pe piața de dermocosmetice din România și are o prezență internațională în 15 țări, în Europa, Asia și Orientul Mijlociu. De-a lungul timpului Rucsandra Hurezeanu primește nenumărate premii și recunoașteri. Face mentorat pentru antreprenori în cadrul mai multor asociații, este membru al juriului in concursul Antreprenorul anului organizat de EY. În 2021 a fost desemnată de către mediul de business pe locul 19 între cei mai admirați CEO din România. Ea este astăzi Vicepreședintele Organizației Patronale a Industriei Cosmetice.
read more ...
read less ...
Misha Ioniță, ING Bank România, Head of Human Resources
Head of Human Resources, ING Bank România

Misha
Ioniță

Având peste 15 ani de experiență în consultanță de business, vânzări și resurse umane în cadrul unor companii prestigioase la nivel național și internațional, Misha Ioniță a preluat rolul de Director de Resurse Umane al ING Bank România în ianuarie 2023. Anterior, ea a ocupat... poziția de Head of HR al Lidl România pentru aproape 2 ani, urmând pe parcursul carierei sale ariile de consultanță, apoi business și, în cele din urmă, resurse umane. Cariera ei a început în cadrul Deloitte și KPMG, alăturându-se apoi companiei Xerox România în 2008, unde a coordonând atât activități de vânzări, dar și procese operaționale. Din 2011 a devenit HR Director pentru aceeași companie, acoperind totodată 6 țări din Europa Centrală și de Est. În 2013 a acceptat o provocare internațională și a devenit People Services Manager pentru Coca Cola HBC Business Services Organisation (shared service center), relocându-se pentru 3 ani în Bulgaria. Ulterior a preluat poziția de Country HR Manager pentru România la Coca Cola HBC, până în februarie 2021. Misha este absolventă a Facultății de Relații Economice din cadrul ASE București, deținând totodată și un MBA în economie la Central European University din Viena. Așa cum se descrie ea însăși, Misha este pasionată de dezvoltarea organizațiilor în parteneriat cu colegii din business și prin promovarea unei culturi deschise, colaborative, care stimulează înalta performanță.
read more ...
read less ...
Adelina Păsat, Nutrivita Marketing și Distribuție, Cofondator & Manager
Cofondator & Manager, Nutrivita Marketing și Distribuție

Adelina
Păsat

Adelina Păsat este cofondatoarea și managerul a două businessuri de succes. După mai multe joburi de middle și top management în companii locale și multinaționale, în 2007 a fondat împreună cu soțul ei, Cristian Păsat, Nutrivita Marketing și Distribuție, unul dintre pionierii... raionului de BIO și dietetice din România, iar în 15 ani a ajuns la afaceri de cca. 4 mil. euro și peste 350 de articole în portofoliu. Și, pentru că la baza formării sale educaționale stau comunicarea și publicitatea, în 2013 a lansat alături de o colegă de branșă agenția de publicitate neconvenționala BUZZStore, fiind prima agenție de Word of Mouth Marketing și Nano și Microinfluencer Communication din România, agenție ce împlinește în această lună 10 ani de activitate. Adelina este și mama a trei băieți baschetbaliști și încearcă să mențină echilibrul propria persoana-familie-afaceri.
read more ...
read less ...
Ana Voicu, Zuluff, Fondator & Director General
Fondator & Director General, Zuluff

Ana
Voicu

Este fondator și director general Zuluff, prima marca românească de scutece sustenabile pentru bebeluși. Ana a lucrat în cadrul P&G, unde a ocupat atât poziții în vânzări, cât și în trade marketing, cu brandul Pampers. Și-a completat cariera cu un proiect de intraprenoriat în cadrul... căruia a lansat pe piața din România o marca de prăjituri ambalate pentru un producători francez, iar mai apoi și-a făcut curajul să înceapă propria afacere, Zuluff. După mai bine de 4 ani de Zuluff, a reușit să crească sustenabil de la an la an (+80% vs YA) și cu toate cunostiintele acumulate, ajută antreprenorii mici și mijlocii să facă lumina în partea practica și financiară a afacerilor lor.
read more ...
read less ...
Roxana Drăghici, eJobs România, Head of Sales
Head of Sales, eJobs România

Roxana
Drăghici

Cu o experiență de peste 20 de ani în vânzări, dintre care 18 petrecuți la eJobs România, Roxana Drăghici este unul dintre cei mai experimentați specialiști de pe piața locală de recrutare online. Din 2018 conduce departamentul de Vânzări din cadrul companiei, cu o echipă de peste 40... de oameni. Este un susținător al inovației în recrutare și crede că a fi cu un pas înaintea pieței este esențial într-un domeniu atât de dinamic precum industria de HR. Este pasionată de evoluția rapidă a soluțiilor de recrutare digitalizată și de employer branding. De altfel, Roxana este unul dintre primii specialiști certificați în Employer Branding din România.
read more ...
read less ...
Franceska Toader, Glovo Southeast Europe, Head of Courier Operations
Head of Courier Operations, Glovo Southeast Europe

Franceska
Toader

Franceska Toader, absolventă a unor universități de prestigiu precum Universitatea din Viena și Universitatea din Utrecht, și-a construit o carieră de succes în operațiuni. Cu o vastă experiență în domeniu, Franceska deține în prezent poziția de Head of Courier Operations la Glovo... pentru Europa de Sud și de Est. Franceska are o înțelegere profundă a dinamicii pieței și comportamentului stakeholderilor, ceea ce îi permite să dezvolte strategii eficiente într-o industrie în continuă schimbare.
read more ...
read less ...
Ilie Găgeatu, Mars România, General Manager
General Manager, Mars România

Ilie
Găgeatu

Ilie Găgeatu este General Manager Mars România și are peste 25 de ani experiență în industria bunurilor de larg consum. De-a lungul carierei sale, a construit echipe și le-a condus spre performanță. Deține certificări internaționale în leadership și coaching, fiind pasionat de... facilitarea dezvoltării oamenilor din jurul său.
read more ...
read less ...
Magor Csibi, Trend Consult Group, Head of Leadership and Organizational Culture Practice
Head of Leadership and Organizational Culture Practice, Trend Consult Group

Magor
Csibi

Magor Imre Csibi este unul dintre partenerii Trendconsult și conduce departamentul de Leadership și Cultură Organizațională, cu misiunea de a schimba și a umaniza cât mai multe organizații. Este autor, alături de Radu Predescu, a scris cartea Bătăliile care contează, care face o... comparație între leadershipul din domeniul militar și civil. El este membru și expert pe cultură organizațională în Forbes Business Council, o comunitate exclusivistă dedicată antreprenorilor si liderilor de succes din domeniul afacerilor din SUA. Între 2017-2018 a fost directorul executiv al biroului WWF în Korea, după ce a condus 7 ani în România cea mai mare organizație de conservare a naturii din lume, WWF. A fost și europarlamentar, vicepreședintele Comisiei de Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din Palamentul European și a predat la Universitatea Babeș-Bolyai. În 2009 a fondat publicația Think Outside the Box, pe care a și coordonat-o în primii doi ani. A vorbit la cinci ediții de Tedx, La TedxEroilor, Tedx UBB, Tedx Baneasa, Tedx Udvarhely și Tedx Baia Mare.
read more ...
read less ...
PARTENERI
Lavazza
CTP
Maresi
Coca-Cola HBC
Mars România
Ad Production
Glovo
Audiotribe
IAA
Rappel des Titres
Biz
Trade Media SolutionsTrade Media Solutions
Trade Media Solutions